joi, 28 iulie 2011

Experienta neasteptata

Zilele acestea am avut o experienta neasteptata: deoarece am fost aleasa de trender pentru a participa la campania Dailies, am fost rugata sa prezint produsul si altor persoane si sa le ofer posibilitatea de a proba gratuit lentilele de contact Dailies.Si spre surprinderea mea, multa lume a fost de accord sa le  prezint lentilele dar cand a venit vorba de a le testa, am intampinat o multime de refuzuri, chiar daca este gratuita testarea lentilelor.
DE CE?
Din pacate pt Dailies, motivul principal este experienta neplacuta avuta in trecut cu alte lentile.Degeaba le explicam ca nu sunt la fel, nu sunt rigide, si ca le-am testat eu insami si mi s-au parut foarte ok, experientele "negative" avute cu primele lentile de contact aparute pe piata par sa fie mai puternice decat dorinta de a testa ceva gratuit.

Le sfatuiesc pe fetele care au avut experiente neplacute in trecut sa nu renunte sa incerce ceva nou, deoarece pot avea surpriza placuta de a descoperi ca acest produs era exact ceeea ce is doreau de ani de zile.

Eu personal sunt incantata de ele, desi inca ma chinui un pic cu aplicarea lor, dar pt mine a fost o experienta placuta pe care doresc sa o repet!

luni, 25 iulie 2011

Campanie Dailies din partea trender.ro

Am avut norocul sa fiu aleasa de trender pentru a testa lentilele de contact DAILIES AquaComfort Plus.
AM primit saptamana trecuta kit-ul care continea:  
 • Câte 10 lentile DAILIES AquaComfort Plus (5+5) 
 • Ghid purtător 
 • 10 flyere DAILIES pentru prietenii voştri 
 • Alte materiale DAILIES 
 • 1 breloc 
 • Surpriza 
surpriza era o borsetuta albastra foarte draguta si mai ales foarte incapatoare (am testat-o week-end-ul acesta cand am indesat in ele o gramada de cosmetice). Brelocul este absolut adorabil. L-am si botezat "ochiosul". :)
Prima experienta a fost "lina" si fara probleme. A fost nevoie de cateva incercari pentru a le aplica, dar apoi m-am simtit grozav, nici o jena sau alte neplaceri.
Am urmat instuctiunile primite de la Dailies si trender, pe care vi le las si voua ca ghidaj:

 • Este esenţial să vă spălaţi bine mâinile şi să le ştergeţi cu un prosop care nu lasă scame ÎNAINTE de a atinge lentilele, oricând le folosiţi.
 • Verificaţi ca lentilele să fie cu partea corectă în sus şi să nu fie deteriorate înainte de a le aplica.
 • Atenţie dacă folosiţi produse cosmetice! Lentilele trebuie aplicate ÎNAINTE de machiaj şi scoase ÎNAINTE de a vă demachia.
 • în prima zi, păstraţi-le pe ochi doar câteva ore şi solicitaţi "ponturi" pentru a fi scoase cu uşurinţă. În mod normal, durează câteva secunde 
 • NU folosiţi unghiile, penseta sau alt obiect pentru a scoate lentilele!
 • DAILIES sunt lentile pentru o zi. NU dormiţi cu ele pe ochi şi NU le refolosiţi!
 • Personalul din optici vă poate furniza orice informaţii sau recomandări. Nu ezitaţi să întrebaţi.

Daca e cineva interesat de mai multe informatii, nu ezitati sa ma intrebati!

Am zis sa incerc si eu...

Buna tuturor!
iata ca m-am hotarat si eu sa intru in blogosfera. de ani de zile urmaresc blogul mai multor fete si le citesc cu drag in fiecare dimineata langa cafeluta aburinda, stand tolanita pe scaunul de la birou.
Si am zis ca poate ar trebui sa incerc si eu aceasta experinta.
Acesta este prima mea postare si per ca nu va fi ultima.
Pe curand!