Philips Perfect Care Pure - "bagheta magica" a femeii moderne

Am avut norocul sa fiu aleasa in campania de testare Philips Perfect Care organizata de Buzzstore, pentru a testa statia de calcat Philips Perfect Care Pure cu tehnologia Optimal Temp.


Trebuie sa  recunosc, calcatul hainelor nu a fost niciodata una din activitatile mele preferate. De cele mai multe ori incercat sa scutur bine hainele pe care le intindeam ca sa nu fie nevoie sa le calc, si apoi le puneam in dulap sperand ca se va intampla o minune si cand le voi scoate nu vor trebui calcate. Dar cum minunile nu se prea intampla, inevitabil ajungeam la masa de calcat.

Nu o data am avut nenorocul sa nu reglez temperatura potrivita si sa reusesc sa ard cate o haina, si de munte ori era chiar haina preferata sau cea pe care trebuia sa o iau pe mine, asa ca ajungeam inevitabil sa intarzii pentru ca trebuia sa imi gasesc o noua tinuta.

Alteori grabita fiind sa ajung la timp, nu mai stiam daca am scos fierul de calcat din priza, si ajungeam sa dau telefoane pe la bunica ca sa merag sa vada daca l-am scos din priza. Cate din noi nu am patit acest lucru?

Ei bine, cand am auzit de aceasta campanie de testare, a trebuit sa ma inscriu... imi doream foarte mult sa faca tot ceea ce promite...

Si am avut noroc, am fost selectionata si am primit spre testare statia de calcare Philips  Perfect Care Pure GC 7635.

CE spune producatorul?
  • Călcare lipsită de griji, fără setări necesare

    Calcă hainele fără a fi nevoie să reglezi temperatura datorită tehnologiei revoluţionare OptimalTEMP. Cea mai compactă şi mai uşor de depozitat şi transportat staţie de călcat cu abur. 99% din calcar este eliminat, iar cartuşele anticalcar Pure Steam îi prelungesc durata de viaţă de 5 ori.
  • OptimalTemp: Combinaţia perfectă de abur şi temperatură

    OptimalTemp: Combinaţia perfectă de abur şi temperatură
    Tehnologia OptimalTemp a staţie de călcat cu abur PerfectCare oferă întotdeauna o setare perfectă pentru toate hainele tale graţie: 1) Procesorului de Control Inteligent Avansat care setează combinaţia perfectă între abur şi temperatură 2) Generatorului de abur ProVelocity care oferă o performanţă constantă a aburului
  • 100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare

    100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare
    100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare. Acum puteţi călca toate articolele care pot fi călcate unul după altul, fără a fi nevoie să aşteptaţi sau să reglaţi selectorul de temperatură.
  • 100% sigur pe toate articolele care pot fi călcate

    100% sigur pe toate articolele care pot fi călcate
    100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar şi pe cele mai delicate precum mătasea, caşmirul, lâna, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi călcate şi au confirmat rezultate de călcare excelente.
  • Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor

    Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor
    Acest fier de călcat este testat şi aprobat de institute de experţi independenţi în domeniul textilelor pentru performanţa excelentă de călcare, precum DWI, IWTO, Woolmark. Este certificat prin standardul Woolmark Gold. Până în prezent, Philips cu tehnologia OptimalTEMP este singura marcă onorată cu standardul Gold de la Woolmark.
  • Rezervor de apă de 1,5 litri, pentru sesiuni de călcat îndelungate

    Rezervor de apă de 1,5 litri, pentru sesiuni de călcat îndelungate
    Cea mai compactă staţie de călcat cu abur este prevăzută cu un rezervor de apă de 1,5 litri şi îţi permite să calci până la 2 ore şi jumătate fără a realimenta. 
  • Cea mai compactă şi mai uşoară staţie de călcat cu abur

    Cea mai compactă şi mai uşoară staţie de călcat cu abur
    Designul compact face ca aparatul dvs. să fie uşor de depozitat. Spaţiul nu va mai fi niciodată o problemă! Având o greutate foarte redusă, aparatul este uşor de transportat. Fierul uşor va transforma călcatul într-o activitate mult mai confortabilă.
  • Fixați fierul în siguranță și transportați aparatul cu ușurință

    Fixați fierul în siguranță și transportați aparatul cu ușurință
    Fixează fierul tău de călcat cu abur Philips în siguranţă şi transportă staţia de călcat cu abur cu uşurinţă. 
  • Cartuşul anticalcar furnizează un abur pur

    Cartuşul anticalcar furnizează un abur pur
    Cartuşele înlocuibile anticalcar PureSteam reprezintă cel mai eficient sistem pentru filtrarea calcarului la un generator de abur, asigurând o filtrare de până la 99%, chiar şi în condiţii de apă dură. Aparatul este garantat 5 ani împotriva problemelor legate de calcar. Aburul este curat şi durata de viaţă a produsului este prelungită de 5 ori. Inteligent, sistemul avertizează când este momentul înlocuirii cartuşului. În medie, un cartuş durează 3 luni. Pentru a utiliza aparatul în continuare, puteţi fie să utilizaţi apă demineralizată şi să păstraţi cartuşul vechi, fie să îl înlocuiţi cu un cartuş nou. Sunt incluse 2 cartuşe 
  • Se opreşte automat pentru a garanta siguranţa şi economia de energie

    Se opreşte automat pentru a garanta siguranţa şi economia de energie
    Funcţia de oprire automată de siguranţă opreşte automat aparatul dacă nu este utilizat timp de 5 minute, pentru a economisi energie. 
  • Abur continuu de până la 120 g/min şi jet de abur de 240 g

    Abur continuu de până la 120 g/min şi jet de abur de 240 g
    PerfectCare Pure oferă un debit constant puternic de abur până la 120 g/min şi jet de abur suplimentar de până la 240 g. Este ideal pentru îndepărtarea rapidă şi perfectă a cutelor şi pentru jetul de abur vertical. 
  • Presiune a aburului de până la 5 bari pentru o călcare uşoară

    Presiune a aburului de până la 5 bari pentru o călcare uşoară
    Dublaţi-vă viteza de călcare cu abur. Aburul de la fierul dvs. de călcat Philips pătrunde adânc în materiale, făcând călcatul rapid şi uşor, chiar şi pe materiale dificile.
  • T-ionicGlide: cea mai bună talpă Philips de 5 stele

    T-ionicGlide: cea mai bună talpă Philips de 5 stele
    T-ionicGlide este cea mai performantă talpă Philips. Aceasta oferă un nou standard de alunecare şi de rezistenţă la zgârieturi pentru fiarele de călcat OptimalTemp. Noul strat de acoperire patentat va asigura rezultate excelente. Forma şi orificiile de ventilare atent proiectate asigură o distribuţie uniformă a aburului, pentru eliminarea cu uşurinţă a cutelor. 
  • 100% eficient, călcat de 2 ori mai rapid*

    100% eficient cu cele mai dure stofe, acum puteţi călca de 2 ori mai rapid.
 Asa ca l-am supus la teste:
  • pe orizontala:























  •  pe verticala:








 Ce zic eu?



Recomand din inima statia Philips Perfect Care Pure. Am ramas placut impresionata de ea:

  • -          Dimensiuni mult mai reduse decat la alte statii de calcat.

  • -          In sfarsit nu mai trebuie reglata temperatura aparatului, astfel nu sunt nevoita sa mai incerc fierul de calcat pe un colt ca nu cumva sa ma trezesc cu o gaura uriasa in material, mai ales ca am prostul obicei de a taia etichetele din haine.

  • -          Rezervor de apa de 1.5 l, caci stim cu toate cat de neplacut e sa te opresti in mijlocul calcatului ca sa il reumpli de nenumarate ori.

  • -          Foarte usor de manevrat datorita talpii T-ionicGlide.

  • -          Oprirea automata in caz de nefolosire, o adevarata mana cereasca pentru femeile mereu grabite care pana acum au fost nevoite sa se intoarca din drum deoarece nu mai stiau daca au scos fierul din priza sau nu.

  • -          Calca vertical, o binecuvantare cand vreau doar sa improspatez un pic o rochie inainte de a o purta.

  • -          Se poate bloca, astfel asigurand un transport mai usor al aparatului, fara sa trebuiasca sa il iei in brate pentru a-l muta.

Despre cartusul anticalcar insa nu ma pot pronunta inca, deoarece il folosesc de mai putin de o luna si apa in zona in care locuiesc nu este foarte dura, dar m-am documentat atent si pretul unui nou cartus nu mi se pare o cheltuiala majora mai ales ca nu trebuie schimbat decat aproximativ la 3 luni o data.


* sunt BUZZer ( parte a comunitatii BUZZStore) si impartasesc aceste opinii in cadrul unei campanii de testare de produse gratuite oferite de BUZZStore.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Milka aniverseaza 120 de ani!

Campanie de testare Lenor Moods de la Buzzstore

Campania Fa Island Vibes de la Buzztore!