Am testat Perfect Mousse de la Schwarzkopf

Dupa ce am testat vopseaua spuma de la Palette, am zsi sa dau o sansa si altor vopsele spuma. Si mi-am indreptat atentia spre una care sa-mi deschida culoarea parului:
Am ales cea mai deschisa culoare. Si am trecut la treaba...

Aceasta era culoarea inainte de vopsire. De fapt era mai inchisa dar din cauza blitz-ului pare un pic mai deschisa decat e in realitate.

Am preparat vopseaua, rapid si usor fiind nevoie doar de o singura miscare de intoarcere a recipientului cu capul in jos pt a activa spuma.
Apoi am trecut la aplicare: desigur super simpla. Fara haine patate...
Cantitatea a fost mai mult decat suficienta pt parul meu, care as zice ca are o lungime medie.
Timpul de "procesare" 30 de minute.\
Apoi urmeaza spalarea parului si aplicarea unei masti.
Mi-am uscat si intins parul cum fac de obicei si....
Voila!
un par cu vreo 2 nuante mai deschis!
Imi place ca mi-a oferit o culoare uniforma si stralucitoare. Scuzati parul electrizat, dar uneori de la placa mai patesc asa.

Per total sunt multumita de vopsea si voi reveni la ea, pt ca vreau sa-mi mai deschid culoarea parului. Iar dupa ce voi ajunge la nuanta dorita voi incerca o alta culoare pe care sa o folosesc doar pt mentinere.

Voi ati testat aceasta vopsea? Ce parere aveti?

Comentarii

  1. Hei...sa iti fie de bine! foarte frumoasa culoarea. Eu sunt bruneta,si mi+as dori sa imi deschid culoarea.. vroiam sa te intreb daca inainte de vopsire parul tau era natural?culoarea aceea era naturala?sau tot vopsea?sa stiu daca prinde pe vopsea..ms frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. era vopsit parul. il tot vopsesc de cativa ani, nici nu mai stiu cum arata culoarea mea naturala. dar eu zic ca prinde bine.merita incercata!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Milka aniverseaza 120 de ani!

Campanie de testare Lenor Moods de la Buzzstore

Campania Fa Island Vibes de la Buzztore!