O noua campanie alaturi de BuzzStore: Persil Discs 4 in 1!

Din nou am avut ocazia de a participa la o campanie de testare alaturi de Buzzstore, si anume noul detergent Persil Discs 4 in 1. Ca mamica a unui baietel de 3 ani va puteti imagina ca am mereu de spalat si de scos pete, mai ales ca suntem la varsta la care suntem mereu curiosi sa incercam " ce, cum functioneaza". Nu apuc sastrang uscatorul de haine pt ca cum se usuca o tura de haine, cum deja e gata urmatoarea care trebuie intinsa la uscat. Asa ca atunci cand am vazut ca se poate testa un nou detergent gata dozat de la Persil (care de altfel e in topul preferintelor mele doar ca eu foloseam varianta lichida) am profitat de ocazie si m-am inscris repejor. Din fericire am si fost aleasa pt campania de testare, asa ca am asteptam nerabdatoare pachetul ca sa il pun la lucru.





 #buzzpersil4in1 #buzzpersildiscs BUZZStore https://www.instagram.com/the_buzzstore_ro

Ce promite  Persil Discs 4 in 1?

Persil DISCS este primul detergent sub forma unor capsule predozate care combina patru beneficii intr-un singur disc: puterea de indepartare a petelor, stralucirea, prospetimea de durata si grija fata de tesatura.
Gelul din cele patru compartimente Persil DISCS se dizolva imediat la contactul cu apa si elibereaza putere in timpul procesului de spalare. Acum ai putere de spalare de patru ori mai mare cu Persil DISCS pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare intr-o singura capsula usor de folosit.
In plus, Persil DISCS te ajuta sa previi supradozarea si sa economisesti timp pretios.
amestecul unic de enzime patrunde in tesatura si indeparteaza chiar si cele mai incapatanate pete
# pastreaza stralucirea culorilor hainelor tale
# confera un parfum de lunga durata
# curata in profunzime si are grija de tesaturi
usor de utilizat si prieten cu mediul datorita capsulelor predozate
# disponibil in doua variante, pentru o curatare in profunzime a hainelor albe, precum si a celor colorate

Totul suna minunat, dar sa vedem cum e in realitate:
Nu a durat mult si am si avut ocazia perfecta pt a testa varianta pentru haine albe.


A trebuit sa il supun la grea incercare de data aceasta, un "accident" al baietelului meu pe care il dezobisnuim de scutec peste noapte .
Cu un singur disc si fara vreun adaos de clor sau alt inalbitor, a scos cearsaful curat, alb si proaspat mirositor.
Prima proba a fost trecuta cu brio!
Apoi a venit randul sa testez varianta pentru haine color, si am zis ca cea mai grea incercare pt acest detergent raman hainele baietelului meu.


Asa ca am umplut masina cu haine de toate culorile, am adaugat un disc Persil si am pornit masina la program cu 40 grade.
Rezultatul? haine curate, intens parfumate si fara culori scurse. eu ma declar multumita.
Ce parere mi-am facut despre Persil Discs 4 in 1?
Verdictul meu: imi place!
Ce anume imi place la el?
  • in primul rand mi-a placut cutia in care era ambalat, pt ca avand un copil mic aceste cutii sunt mereu foarte atractive pt ei, dar deoarece cutia necesita doua maine pt a o deschide, nu am avut probeleme si repede si-a pierdut interesul fata de ele.
  • multa vreme am evitat detergentii tip pernute sau capsule pentru ca de cele mai multe ori "saculetul" in care era dozat detergentul nu se dizolva complet si ma trezeam cu o mazga lipita de haine. De aceea am fost un pic reticenta la idea unui nou tip de detergent de acest gen, insa spre fericirea mea discurile Persil se dizolva complet si la temperaturi joase. Pt mine la acest capitol primeste un mare plus.
  • mi-a placut ca vine predozat: nu trebuie sa calculez cam cat detergent si balsam trebuie la fiecare tura de haine. Doar il apuci si il arunci in cuva masinii de spalat.
  • dupa cum m-a obisnuit Persil (v-am zis ca e in topul preferatelor mele) curata bine si eficient fara a fi nevoie de orice adaos de inalbitori sau produse de eliminare a petelor, si la temperaturi joase.
  • are un parfum placut si astfel facem economie si de balsam de rufe.
  • cat despre protectia tesaturii, nu pot sa ma pronunt intr-o perioada asa de scurta de timp, dar tind sa cred ca la fel ca si celelalte produse Persil, nu dauneaza hainelor chiar daca sunt splalate des.

Alaturi de cele 2 cutii de detergent am primit si 10 mostre si pliante pentru a le imparti cunoscutilor, plus un tricou foarte haios. Lucrand intr-un birou plin de femei, nu am avut probleme in a le distribui, singura problema a fost pe cine sa aleg ca sa nu se supere colegele. Desigur au fost curioase sa afle despre noul Persil Discs 4 in 1 si ce promite sa faca.




                                         #buzzpersil4in1 #buzzpersildiscs BUZZStore
Eu o sa il mai achizitionez deoarece dupa cum v-am zis sunt fan Persil si orice imi usureaza munca ca mamica e binevenit. Voi ati incercat Persil Discs 4 in 1?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Milka aniverseaza 120 de ani!

Campanie de testare Lenor Moods de la Buzzstore

Campania Fa Island Vibes de la Buzztore!