La inceput de drum cu Revicel!

Deoarece imi place sa ma implic 100% intr-o campanie, am ales sa va impartasesc cateva poze extrem de neplacute pt mine: close-up-uri cu celulita mea.Pozele au fost facute inainte de a incepe sa folosesc Revicel, la sfarsit voi posta poze noi si vom putea compara impreuna rezultatele.
sooooo.... drum roll.... respirati si daca  aveti probleme cu inima va sugerez sa nu va uitati mai departe....





Saptamana aceasta am inceput sa folosesc crema, dupa instructiunile primite o data cu produsul.

Imi place crema pana acum, se absoarbe repede, miroase bine. Ca puncte negative: nu va frecati la ochi fara sa va spalati bine pe maini, credeti-ma am invatat asta pe pielea mea.
O chestie ciudata: eu nu simt piscaturile de care am auzit la celelalte fete, adica foarte putin.

Una din creme am dat-o prietenei mele cele mai bune, sa o testeze si ea. Vom vedea la cine va avea rezultate mai bune, deoarece suntem in stadii diferite de celulita.

Cine a mai testat crema?

Comentarii

  1. :)) vreau sa iti zic ca eu dupa ce ma dau cu ea nu simt piscaturi si o caldura foarte puternica,aproape frig . In cate moduri diferite se manifesta.

    Campanie usoara.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Celulita ta e mai frumoasa decat a mea :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Pinkiemultumesc! nu stiu ddaca o pot numi frumoasa, dar imi pare rau ca nu am un aparat mai bun ca sa se vada mai clar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am primit crema..DA...NU va frecati la ochi..usturaaaaaaa.Cat despre crema..o folosesc de 5 zile si surprinzatoar au inceput sa se vada rezultatele, mai ales ca eu am folosit-o pentru abdomen unde aveam cateva vergeturi rosii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Milka aniverseaza 120 de ani!

Campanie de testare Lenor Moods de la Buzzstore

Campania Fa Island Vibes de la Buzztore!