Am testat pt Biobeauty!

Am primit in cadrul unei mini campanii de testare pentru Biobeauty.ro, o crema Cattier Secret Botanique pt piele uscata si sensibila. Din pacate tenul meu e mixt asa ca am ales sa dau crema primita prietenei mele care in schimb are tenul uscat.




Ce spune crema?

"Secret Botanique este o crema de zi fara parfum pentru ten uscat si sensibil. Combinatia de ulei organic de jojoba si extract de floarea soarelui, imbogatita cu vitaminele E si F, ofera protectie pielii, are actiune anti-oxidanta si hidratanta. Datorita structurii sale asemanatoare cu cea a pielii si a continutului de ingrediente naturale cu proprietati exceptionale de hranire, aceasta crema bio ajuta la reinnoirea celulelor. Pielea este astfel hranita in profunzime.
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Produs certificat Ecocert si aprobat de Cosmebio.
Ingrediente INCI:apa, trigliceride caprylic/ capric, ulei de floarea soarelui*, glicerina, apa forala de trandafir*, ulei de jojoba*, ulei de nuca de cocos*, cetyl alcohol, alcool, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, lecitina hidrogenata, galbenele*, shea, guma xanthan, parfum, benzyl alcool, squalane, ceramide 3, sodium benzoate, potasium sorbate, vitamina E
18.3% din ingrediente sunt provenite din culturi organice
99.1% din ingrediente sunt naturale"


Ce spune prietena mea?
"Mi-a placut crema foarte mult. Cel mai mult imi place ca intra repede in piele. Eu una, sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de consistenta cremei, dar aceasta mi-a placut. In plus, mi-a lasat pielea foarte fina. O folosesc de 2 saptamani si nu mai am probleme sa mi se usuce pielea pana la mijlocul zilei, cum pateam cu alte creme. Pana seara pielea e la fel de hidratata. Pt mine functioneaza!"

Deci prietena mea o recomanda. Voi ce experiente ati avut cu aceste produse?

Comentarii

  1. Buna!!
    Si eu am primit aceasta crema si, pot spune, ca mi-a lasat o impresie foarte buna!! O folosesc cu mare drag! Astept sa intru in concediu sa o folosesc fara sa mai pun fond de ten pe fata! E buna si ca baza de machiaj! Merita toti banutii!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Milka aniverseaza 120 de ani!

Campanie de testare Lenor Moods de la Buzzstore

Campania Fa Island Vibes de la Buzztore!