miercuri, 14 decembrie 2011

Campanie Palette Mousse Color

Am fost selectata de trender.ro pt a testa un nou produs Palette.

Este vorba de Palette Mousse Color!

Ce spun producatorii?
"Descoperă noua Palette Mousse Color- vopseaua spumă simplu de folosit, pentru o culoare intens strălucitoare plină de reflexii sclipitoare! Gata de folosit doar prin agitare, spuma cu parfum fructat delicios este uşor de aplicat precum un şampon! Bucură-te de o culoare intensă, de lungă durată care acoperă perfect firele albe – vopsirea părului nu a fost niciodată mai simplă!"

Cum actioneaza?
"Experţii Schwarzkopf au dezvoltat o noua formulă de vopsea pentru Palette Mousse Color:
  • Amestecată simplu, prin agitare, crema colorantă se transformă într-o fabuloasă spumă colorantă cu parfum delicios fructat care nu curge.
  • Îmbogăţită cu extract de căpşune, Palette Mousse Color îţi colorează părul delicat şi îi conferă o nuanţă sclipitoare bogată care străluceşte cu efecte incredibile.
  • Formula colorantă inovativă conferă părului culori strălucitoare de lungă durată şi cu acoperire perfectă a firelor albe.
Răsfaţă-ţi părul:

După vopsire, balsamul pentru îngrijire şi strălucire cu complex de fortificare hrăneşte părul din profunzime conferindu-i un aspect sănătos şi mătăsos, cu o strălucire incredibilă."

Si in plus se aplica la fel de usor ca un sampon!!!

2 comentarii:

  1. chiar nu inteleg aceasta campanie. scrie ca precampania se desfsoara intre 12 si 15 decembrie (iar eu in data de 15 decembrie, ora 20.30 m-am inscris)si apoi ca fericitele castigatoare vor fi anuntate tot pe data de 15. cum vine asta????

    RăspundețiȘtergere
  2. @alina eugenia cred ca se refera la faptul ca deja s-au trimis cateva invitatii.

    RăspundețiȘtergere