Campanie Palette Mousse Color

Am fost selectata de trender.ro pt a testa un nou produs Palette.

Este vorba de Palette Mousse Color!

Ce spun producatorii?
"Descoperă noua Palette Mousse Color- vopseaua spumă simplu de folosit, pentru o culoare intens strălucitoare plină de reflexii sclipitoare! Gata de folosit doar prin agitare, spuma cu parfum fructat delicios este uşor de aplicat precum un şampon! Bucură-te de o culoare intensă, de lungă durată care acoperă perfect firele albe – vopsirea părului nu a fost niciodată mai simplă!"

Cum actioneaza?
"Experţii Schwarzkopf au dezvoltat o noua formulă de vopsea pentru Palette Mousse Color:
  • Amestecată simplu, prin agitare, crema colorantă se transformă într-o fabuloasă spumă colorantă cu parfum delicios fructat care nu curge.
  • Îmbogăţită cu extract de căpşune, Palette Mousse Color îţi colorează părul delicat şi îi conferă o nuanţă sclipitoare bogată care străluceşte cu efecte incredibile.
  • Formula colorantă inovativă conferă părului culori strălucitoare de lungă durată şi cu acoperire perfectă a firelor albe.
Răsfaţă-ţi părul:

După vopsire, balsamul pentru îngrijire şi strălucire cu complex de fortificare hrăneşte părul din profunzime conferindu-i un aspect sănătos şi mătăsos, cu o strălucire incredibilă."

Si in plus se aplica la fel de usor ca un sampon!!!

Comentarii

  1. chiar nu inteleg aceasta campanie. scrie ca precampania se desfsoara intre 12 si 15 decembrie (iar eu in data de 15 decembrie, ora 20.30 m-am inscris)si apoi ca fericitele castigatoare vor fi anuntate tot pe data de 15. cum vine asta????

    RăspundețiȘtergere
  2. @alina eugenia cred ca se refera la faptul ca deja s-au trimis cateva invitatii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Milka aniverseaza 120 de ani!

Campanie de testare Lenor Moods de la Buzzstore

Campania Fa Island Vibes de la Buzztore!