Sampon anticadere Gerovital Plant Tratament

 De o saptamana am ales sa folosesc acest sampon deoarece in ultima vreme imi cade parul cam mult.


Ce spun producatorii?
Indicatii: Caderea parului se afla pe lista problemelor cu care se confrunta foarte multe persoane, atat femei cat si barbati. Ea poate avea o serie de cauze, atat externe organismului, cat si interne, iar netratata la timp poate avea consecinte grave atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

Actiune: Complexele bioactive Procapil si Biocapigen actioneaza sinergic pentru eliminarea cauzelor care atrofiaza radacina firului si inhiba formarea de noi foliculi pilosi. Prin imbunatatirea metabolismului celular se activeaza cresterea parului si se intareste si radacina firelor existente.

Aplicare: Samponati bine si masati scalpul 2-3 min stimuland circulatia pentru preluarea substantelor active.

Efect: Samponul este ideal pentru optimizarea si favorizarea ciclului de crestere a parului. Utilizarea lui regulata reduce semnificativ caderea parului reduce secretia de sebum si imbunatateste apectul sau estetic.

Cine a mai folosit acest produs? As dori sa aud pareri!

Comentarii

  1. Am folosit atat samponul cat si serul anticadere timp de o luna, dar n-am vazut efecte grozave in ce priveste caderea lui. Poate la tine o sa functioneze. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc in prezent samponul dar nu a avut nici un efect..in continuare parul meu cade la fel ca la inceput... Probabil trebuie folosit pe o perioada mai lunga..totusi sper sa apara efectele mult dorite..

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat ...chiar vroiam sa-l incerc si eu dar daca ziceti ca nu are efect....cred k oricum cam 2 luni tine un tratament pentru asa ceva.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Milka aniverseaza 120 de ani!

Campanie de testare Lenor Moods de la Buzzstore

Campania Fa Island Vibes de la Buzztore!