Perfect Mousse de la Schwarzkopf

Dupa cum v-am povestit acum 1 luna, am testat Perfect Mousse de la Schwarzkopf si mi-a placut atat de mult incat si luna aceasta tot cu aceeasi vopsea m-am vopsit.
Si de data aceasta mi-a mai deschis culoarea parului, asa ca in sfarsit am obtinut culoarea dorita. Ce imi place cel mai mult la aceasta vopsea este aplicarea super usoara, si faptul ca parul arata super stralucitor dupa vopsire.
Va las cu pozele ca sa vedeti diferenta intre ultima vopsire si aceasta.


inainte


 dupa




A mai testat cineva aceasta vopsea? Ce parere aveti?

Comentarii

  1. Buna, mi am cumparat exact aceeasi nuanta numai ca am radacinile crescute, restul parului blond si nu stiu daca sa mai ma decolorez la radacina (cu oxidant de 6 sau 9???) . SUnt in dilema,totusi cred ca o s-o fac.
    Luna trecuta m-am vopsit tot cu perfect mousse Schwarzkopf nr 800, o nuanta mai inchisa care m-a tinut destul de mult ,dar treptat s-a deschis. AM remarcat ca nu mi s-a uscat parului + aspectul lucios.:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu m-am decolorat si mi l-a deschis foarte bine.chiar m-am mirar.niciodata nu ma decolorez la radacini, dar mereu mi-a iesit bine culoarea si eu natural sunt un castaniu inchis.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. culoarea din poza e nr. 800?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, am si eu o intrebare, locuiesc in Cluj si caut de multa vreme aceasta vopsea fara amoniac, in special aceasta nuanta si nu pare sa o gasesc pe nicaieri. De unde ai cumparat-o? Deoarece si mie imi place foarte mult nuanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, eu o data am cumparat din Carrefour si alta data din dm.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Milka aniverseaza 120 de ani!

Campanie de testare Lenor Moods de la Buzzstore

Campania Fa Island Vibes de la Buzztore!